Ecológico Sa Natura Organic afbeelding

Celler Piñol Terra AltaSpanje

€ 15,62

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 14,83)

Paarsrode kleur. Aantrekkelijk in de neus met aroma’s van zwarte bes en braam. Licht getoaste en minerale toetsen met een vleugje peper. Goed uitgebalanceerd. Vol met toetsen van zwart fruit. Een vleugje balsamico, kruiden en eik. AWARDS: Robert Parker GAF Sacra Natura 90 punten; Médaille d'Or - Gouden Medaille op de Concours Mondial de Bruxelles 2014.

Wairau Valley - Marlborough afbeelding

Ra Nui MarlboroughNieuw-Zeeland

€ 18,27

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 17,36)

Aroma’s van rijpe zwarte kersen, zwarte pruimen en een hint van peper. De smaak wordt delicaat ondersteund door een vleugje hout en kruiden. Gulle maar verfrissende en elegante stijl.

Port Wine in Wooden Box afbeelding

Martha's Porto PortoPortugal

€ 17,94

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 17,05)

Diepe tawny kleur, met een grote complexiteit van nootachtige en geroosterde aroma's, en een geweldige volle aanhoudende afdronk.

L'Etendard de Château Valade afbeelding

Château Valade BordeauxFrankrijk

€ 20,44

(prijs per stuk)

(vanaf 6 stuks in the mix: 19,42)

Donkere kleur, bijna inktzwart. Geweldige, bijna hyper-geconcentreerde neus van gestoofde pruimen en zwarte bes, cacao, ceder, tabak, munt en vanille met hints van bosgrond en natte steen. Mooie, zijdeachtige structuur: groot, rond en zeer lang. Deze wijn illustreert een duidelijk beheersing van eikenhout. 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten. Bij voorkeur vijf jaar laten liggen. AWARDS: Gouden medaille Concours de Bordeaux 2018.